- 29 شهریور 1401
- اهل بیت علیهم السلام
- کد خبر 14163
- 44 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
true

یکی از اثرات زیبای پیاده روی اربعین که دشمنان مکتب اهلبیت را هراسان کرده است، قدرت یابی شیعه است. بنابراین از هر هجمه ای علیه پیاده روی اربعین دریغ نورزیده و سعی در عدم پخش این حماسه در رسانه های خود دارند.[۱]
پبا وجود همه کارشکنی های رسانه های معاند، اما شور پیاده روی اربعین، سال به سال، افزایش پیدا می کند. به فرمایش قرآن، «یُرِیدُونَ أَن یُطۡفِـُٔواْ نُورَ ٱللَّهِ بِأَفۡوَٰهِهِمۡ وَیَأۡبَى ٱللَّهُ إِلَّآ أَن یُتِمَّ نُورَهُۥ وَلَوۡ کَرِهَ ٱلۡکَٰفِرُونَ؛ کافران مى خواهند که نور خدا را با دهانشان (به نَفَس تیره و گفتار جاهلانۀ خود) خاموش کنند و خدا نگذارد تا آنکه نور خود را در منتهاى ظهور و حد اعلاى کمال برساند هر چند کافران ناراضى و مخالف باشند.»[۲] بنا به فرمایش این آیه، هجمه دشمنان علیه مراسم اربعین، راه بجایی نخواهد برد و کیفیت و تاثیر این حماسه را کم نخواهد کرد.
نکته مهم: نویسنده این سطور با مقایسه کردن مراسم اربعین با مراسم حج، چندان موافق نیست. زیرا دشمنان مکتب اهلبیت از کیفیت مراسم اربعین می ترسند نه از کمیت. به عبارت دیگر اگر مراسم اربعین با کمیت بیشتری هم برگزار شود، ولی کیفیت و تاثیر مناسب(فرهنگ مقاومت حاصل از حماسه حسینی) را نداشته باشد، مشکلی برای دشمنان ایجاد نمی کند. مراسم حج نیز اگر با کیفیت بیشتر و حتی کمیت کمتری برگزار شود، قطعا خار چشم دشمنان اسلام خواهد بود.
سخن آخر اینکه، دشمنان اسلام از مراسم اربعین واهمه دارند و همه سعی خود را برای محو آثار آن در رسانه هایشان بکار می گیرند.
پی نوشت ها
۱- تلاش رسانههای غربی برای سانسور خبری واقعه اربعین
۲- سوره مائده، آیه۳۲٫
true
true
http://ilam.ziaossalehin.ir/?p=14163
true
true